pixel

ВЕТРОТЕХ

VetrotechВашето предизвикателство за остъкляване е нашият опит. Нашата широка гама от пожароустойчиво, куршумо-, взриво- и удароустойчиво стъкло, както и нашите многофункционални опции могат да бъдат комбинирани, за да предоставят решения за повечето специални приложения за остъкляване. Открийте нашите продукти и се свържете с нас за следващия си проект.

Доказано е, че достъпът до естествена светлина и до външно пространство кара хората да се чувстват по-енергични, продуктивни и вдъхновени. Разработихме експертизата и продуктите, за да ви помогнем да проектирате и изпълнете следващия си проект винаги в съответствие с най-строгите изисквания за пожар и сигурност, като се има предвид безопасността на обитателите и енергийната ефективност на сградите.

Нашите безопасни за живота, огнеустойчиви и високосигурни стъклени продукти са подходящи за различни приложения в остъклени сгради, изискващи допълнителна защита, като същевременно се вписват безпроблемно в архитектурния дизайн. Решенията зависят от системите и винаги се тестват заедно. Ние си партнираме с широк спектър от регионални и международни специалисти за предоставянето на надеждни и сертифицирани решения за остъкляване.

+359 887 979 164
[email protected]
vetrotech.com
София, ул. Донка Ушлинова 2

Прочетете също: