Варна спечели арт ремонт на входа на Морската

варна

Варна е победител в конкурса Here’s To Change на мобилния гигант HTC. Централният вход на Морската градина ще бъде ремонтиран като част от акция за освежаване на любими места за срещи в българските градове.

Гласуването, проведено във Фейсбук, донесе на Варна убедителна победа пред София, Стара Загора, Бургас, Видин, Шумен и Пловдив, предаде Varnautre.  За Варна в надпреварата са събрани 1360 гласа.

Градинката „Кристал“ в София е на второ място със 748 гласа, градинката зад Джумаята в Пловдив е с 517, а Борисовата градина в Бургас – с 489.

Следват паметникът на свободата в Шумен (наричан „Разперко” заради широко разперените му ръце) – с 329 гласа, „Гъбата“ (стълб за лепене на афиши) в Стара Загора – с 286, и градинката около Съвета във Видин със 156 гласа.

Локацията, фаворит от гласуването, ще бъде променена и обновена по интересен начин между декември тази година и март 2014 г. Мащабът на промяната и дизайнът на Морската градина зависи и от общината, под чиято юрисдикция се намира локацията.

Източник: dir.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: