pixel

Точно измерване на по-големи разстояния

Flex Flex

Flex Flex предлага два нови лазерни уреда за измерване на разстояния – техните измервателни обхвати са съответно 70 и 100 м. Вградената функция за памет може да записва до 99 стойности, което прави воденето на бележки излишно.

Измервателните устройства ADM 70 G и ADM 100 G записват и изчисляват дължини, площи, обеми и ъгли. Благодарение на зеления лазерен лъч измервателните трасета са ясно видими на закрито и на открито. Добрата видимост на яркозелената лазерна точка при новите лазерни далекомери улеснява контрола на измервателния обхват. Благодарение на мощната електроника и усъвършенстваната оптика резултатът от измерването е наличен веднага – без да се чака оценка или забавяне поради оптични неточности.

Flex Flex

Вградена функция за памет

С вградената функция за памет потребителите получават бързи и надеждни измервания за всяка област. Всеки измервателен уред запаметява до 99 стойности, без да е необходимо да се правят ръчни записки, които могат да доведат до грешки. Дългото натискане на бутона за памет записва измерените стойности. Кратко натискане на бутона извиква резултатите, като те могат да бъдат прегледани удобно на дисплея с помощта на бутона плюс/минус. И двата лазерни уреда за измерване на разстояние могат да работят с три батерии ААА или с литиево-йонна батерия. Доставката включва три батерии ААА с напрежение 1,5 V всяка, литиево-йонна батерия, кабел за зареждане и защитна чанта.

Снимки: Flex Flex

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: