pixel

Сухо рязане, без прах и без кабели

Makita

Особено при вътрешното строителство често има ситуации, при които трябва да се избягва използването на вода по време на работа. За тази цел Makita вече предлага новата си акумулаторна отрезна машина „CE002G“. Специализирана изключително в сухото рязане, тя например гарантира ниски вибрации, при куплиране с прахосмукачка Makita „VC006GM“, като работи с ниско съдържание на прах и то без кабели.

С новата 2×40 V max. акумулаторна отрезна машина за сухо рязане „CE002G“ Makita представя лека и нисковибрационна машина, която според производителя е идеална за използване при вътрешни работи.

Специализиран изключително в сухото рязане, „CE002G“ дава възможност за работа в ситуации, в които трябва да се избягва използването на вода, като например при преустройства или при обновяване на интериора.

Makita

Благодарение на две мощни 40 V макс. батерии акумулаторната отрезна машина „CE002G“ обещава и осигурява максимална мощност от 4000 W и по този начин предлага производителност, която според Makita е сравнима с бензинов инструмент с обем 74 cм³ – но без отделянето на вредни емисии. Тя е подходяща за режещи дискове с диаметър до 355 мм и постига дълбочина на рязане до 127 мм.

Безжичният адаптер „AWS“ „WUT01“ е включен в комплекта на новата акумулаторна отрезна машина от Makita. Ако машината блокира, технологията за отчитане на активната обратна връзка („AFT“) спира двигателя за част от секундата. Диамантеният диск „B-13465“ на Makita се предлага като опция за постигане на оптимални резултати.

Makita

Машината CE002G е част от бързоразвиващата се платформа на Makita – XGT 40V и 40V+40V Max. Към момента вече има над 180 различни модела работещи с една и съща батерия, които осигуряват максимална мощ и автономия.

Makita

Компанията е представена на българския пазар от Макита България. Вижте актуалните промоции и специални оферти.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: