pixel

Студиото JDS показа планове за строеж на нова кула във Франция

Féval Tower

Студиото JDS Architects разкри плановете за нова кула със смесено предназначение в Рен, Франция. Датската архитектурна фирма спечели конкурс за проектиране и изпълнение на 27-етажната кула, която ще помещава 188 апартамента.

Féval Tower

Освен изпълнението на тази кула, JDS Architects ще изпълнят и дизайна на ансамбъл от нови сгради на площад Blériot-Féval, за да генерират смесено ползване и приобщаващ квартал в рамките на развитието на Eurorennes.

Féval Tower

Обхващаща общо 40 000 квадратни метра, кулата ще включва жилищни единици, офиси, търговски обекти, спортни съоръжения.

Féval Tower

Наречена „Фавалската кула“, сградата ще действа като географски и гравитационен център, като предлага 188 нови апартамента в града.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: