pixel

Строят 310-метров небостъргач във Варшава

nebosturgach

Във Варшава започна строителството на небостъргач с височина 310 м. Проектът е на британското архитектурно бюро Foster+Partners и след завършването сградата ще е най-високата в Полша. Varso tower се намира до централната жп гара, ще има 53 етажа и трябва да бъде завършена през 2020 г.

На височина 230 метра ще има открита наблюдателна площадка, една от най-високите в Европа. В небостъргача ще се разположат офиси, два ресторанта, кафене, магазини. Ресторантите ще са на нивото на 46-ия и 47-ия етаж, като от тях ще се открива панорамна гледка към града.

nebosturgach

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: