pixel

СТРОЙКО ЕКСПО есен 14 -18 октомври 2015

stroiko

Предстои 45-то издание на наложеното сред българското общество изложение за архитектура, строителство и обзавеждане – СТРОЙКО 2000.

Предвид желанието на много от нашите редовни изложители и в синхрон със световните тенденции от тази есен СТРОЙКО ще се провежда в рамките на 5 дни – от сряда до неделя.

СТРОЙКО – Есен 2015 ще се проведе от 14 до 18 октомври 2015г. в НДК.

Изложението ще заложи на енергийната ефективност, иновативните отоплителни системи и инсталации, топлоизолациите и санирането на сгради, както и на луксозните допълнения към интериора и екстериора – обзавеждане, спа процедури и луксозно осветление.

Очаквайте през есента заедно със СТРОЙКО 2000 и ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

Информация може да получите от нашия електронен бюлетин.

Специални преференции има за изложители, подали заявка до 25 август!

ОЧАКВАМЕ ВИ!

СТРОЙКО 2000

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: