pixel

Строителството на новата централа на Аррle e към своя финал

apple

Огромният космически кораб на Apple е почти готов. Новата щаб квартира на компанията се намира в Калифорния. Нейното строителство започна през 2013 г. и се очаква да приключи в началото на 2017-а. Както се вижда от направеното с дрон видео на покрива на футуристичната сграда вече са поставени 65 000 кв.м слънчеви панели.

Общата площ на новата централа на Apple е 260 000 кв.м. Сред помещенията, които представляват интерес са аудитория за 1000 души, фитнес център, кафене, лаборатории, подземен гараж, съобщава fakti.bg.

Белег за израстването на една компания е нейната централа. През 2017 г. Apple ще разполага с една от най-модерните сгради от този тип в света. Едва ли днес някой би повярвал, че всичко започва в гаража на къщата на Стив Джобс през 1976 г.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: