pixel

Столични строители отнесоха глоби за замърсяване

Днес инспектори съставиха акт за установяване на административно нарушение на технически ръководител на строеж на ул. „арх. Георги Ненов“ в район „Люлин“. Лицето е допуснало извършване на строително – монтажни работи без изградено устройство за почистване на ходовата част на МПС-тата излизащи от обекта.

Вчера техническите ръководители на други три строителни обекта в София получиха актове за замърсяване. Първият е за обект на ул. „Париж“ №9, район „Оборище “ за извършване на строително-монтажни работи без изградено устройство за измиване на ходовата част на строителните машини и МПС-та, които излизат от обекта.

Вторият акт е за нарушение в район „Витоша “ – струпване на строителни отпадъци на общинска площ и третият- в район „Овча купел“ за липса на плътна строителна ограда на обекта. Това съобщават от Столичния инспекторат.

Извършени са 46 проверки на строителни обекти във всички райони на столицата.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: