pixel

Спряха движението по Северната тангента за 5 дни

zapudna-duga

От днес до 2 септември се забранява движението по Северната скоростна тангента за доизграждането на Западната дъга на Софийския околовръстен път.

След проверката на дейностите по близо 6-километровия участък от Западната дъга миналата седмица, стана ясно, че 95% от работата е свършена, предаде БНР.

5-те процента до окончателното приключване на отсечката до 14-и септември изискват затварянето за движение на Северната скоростна тангента.

Транзитният трафик ще преминава по Софийския околовръстен път. Забранява се преминаването по Северната скоростна тангента на автомобили, пътуващи от магистрала „Хемус“ към Софийски околовръстен път.

Затваря се достъпът от пътния възел по „Ботевградско шосе“, при 16-ия километър и половин, възелът Източна тангента при 10-ия километър и 700 метра, възлите – „бул. Чепинско шосе“ и от бул. „Рожен“ и Северната скоростна тангента.

Предвидени са обходни маршрути до селата Мрамор, Доброславци и Житен, през град Костинброд и през град Нови Искър.

Колите на обществени я транспорт ще се пропускат двупосочно по северозападната връзка на пътния възел Северна скоростна тангента със Софийски околовръстен път.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: