pixel

Слепен ламиниран дървен материал от бреза

Hasslacher group

Слепеният ламиниран дървен материал е популярен в строителството благодарение на високата товароносимост, стабилността на размерите и уникалната способност да оформя  компоненти в почти всякаква форма. Слепеният ламиниран дървен материал от бреза осигурява както естетически приятен външен вид, така и отлични механични свойства.

Подобно на традиционния слепен ламиниран дървен материал, разработен от Hasslacher group, серията от бреза може да покрива големи разстояния и има висока пожароустойчивост, което я прави удобна и безопасна за съвременните дървени конструкции.

Предимства на продукта:
– привлекателен външен вид;
– тънки греди;
– до 200% по-високи механични свойства от смърча;
– спестява дървен материал при строителство.

Снимка: Hasslacher group

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: