Швейцарски инструменти и системи за по-ефективна работа

Tyrolit

Модулната система Tyrolit позволява отделните машинни компоненти да се използват за различни приложения. Според информацията на производителя, това гарантира постигането на максимална полза и универсалност. Като пионер в областта на диамантените продукти, Tyrolit успешно внедрява модулния дизайн при хидравличните системи и след това прехвърля това ноу-хау към електрическата гама.

Днес по-голямата част от всички системни компоненти на високочестотната машина Tyrolit са проектирани за модулна употреба. Това не само прави работата по-лесна и по-ефективна, но и спестява разходи.

Различни области на приложение

Принципът на модулната технология позволява отделните компоненти да се използват или в рамките на една и съща област, или за различни приложения.

Модулните компоненти Tyrolit от различни високочестотни системи се използват за триони за стени и рязане на тел или за циркулярни триони, както и при пробиване.

Tyrolit

Всички модулни компоненти гарантират максимална гъвкавост и спестяват тегло и пространство – в склада и на строителната площадка. Бързoтo и безопаснo сглобяване, както и лесната смяна на модулните компоненти гарантират постигането на най-висока производителност. Универсалното използване на компонентите намалява разходите за придобиване и свежда до минимум нуждата от запаси на склад. В допълнение, тази гъвкавост при приложението важи и за хидравлични елементи, които могат да се използват например за пробиване и рязане на тел.

Част от модулната система Tyrolit е и системата за бързо освобождаване ModulDrill, която позволява бормашините да се сменят бързо върху различните стойки за бормашини Tyrolit.

Семейната компания Tyrolit със седалище в Швац (Австрия) съчетава силните страни на динамичната Swarovski Group с над 100 години предприемачески и технологичен опит.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: