pixel

Семинар на тема: „Ефекти от въвеждането на ЕВРОКОД. Новости в пожарната безопасност

ytong

Уважаеми колеги,

Във връзка с въвеждането на ЕВРОКОД като система от стандарти за проектиране и с оглед на непрекъснатото повишаване на изискванията за пожарна безопасност имаме удоволствието да Ви поканим на 15.04.2015г. на организиран от нас безплатен полудневен семинар в конферентната зала на хотел “Вега”, София, бул. Д-р. Г. M. Димитров № 75.

Лекторите са водещи университетски преподаватели и доказани в практиката специалисти.

Ще Ви бъдем благодарни, ако заявите предварително Вашето участие на тел. 0888 28 43 48 или на ел.адрес [email protected] до 12.04.2015г.

Програма:

13:30–14:00 ч.-  Регистрация;

14:00–14:30 ч. – Продукти Ytong и Multipor с насочено предназначение – осмислено използване, възможности, конкурентни предимства, инж.Б.Пенев;

14:30–15:45 ч. – Пожарна безопасност на сгради. Оценка на огнеустойчивостта на строителни елементи, изградени от Ytong и Multipor. Дискусиядоц.Ив.Тодоров и д-р инж.Д.Спасов;

15:45–16:15 ч. – Кафе пауза;

16:15–17:30 ч. – Проектиране на сгради в сеизмични райони по ЕВРОКОД – възможности за оптимизация с използване на продукти Ytong. Дискусия.

Xella Bulgaria

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: