pixel

Ръчно изработени облицовъчни тухли Rustica

Randers Tegl

Randers Tegl предлага широка гама от глинени тухли, разработени благодарение на опита на много поколения, които са работили с глина. Компанията управлява производство на тухли в цяла Дания, като произвежда всичко – от ексклузивни тухли с воден удар до масово произвеждани екструдирани тухли.

Rustica е серия от ръчно изработени тухли. Производството на тези тухли се основава на класическия метод за производство на тухли. Глината се моделира в калъпи, за да се имитират традиционните методи. Днес този процес се извършва от модерните машини на Randers Tegl. Резултатът е интересна тухла с рустикална повърхност, разнообразни структури и множество детайли.

Randers Tegl

Вътрешните стени, изработени от глинени тухли, помагат за регулиране на температурата в сградата, тъй като съхраняват топлина и хладен въздух. През зимата стените осигуряват топлина, а в горещ летен ден имат охлаждащ ефект. Това създава приятен климат в помещенията. Къщите, изградени изцяло от тухлена зидария, се нуждаят от по-малко енергия за отопление.

Снимки: Randers Tegl

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: