pixel

Прожектори за строителни обекти гарантират безопасност

Hikoki

Новите 18-волтови акумулаторни прожектори UB18DC/DB/DD на производителя Hikoki имат различни регулируеми нива на яркост и отговарят на изискванията на всеки строителен обект.

Добрата видимост гарантира безопасност на строителната площадка. За да бъде работната зона винаги оптимално осветена, Hikoki разработи три нови 18-волтови безжични прожектора за строителни обекти UB18DC/DC/DD със светодиоди в диапазона от 2000 до 10 000 лумена. За да можете да използвате оптималното осветление за всяко изискване и работна ситуация, захранваните с батерии прожектори предлагат на потребителя възможност за променлива настройка на яркостта.

Батериите на Hikoki издържат дълго време, така че трябва да се сменят по-рядко. UB18DB осветява работната зона до 51 часа с 2000 лумена. За по-взискателни приложения потребителят може да използва UB18DC в продължение на 34 часа без смяна на батериите – със сила на светене до 4000 лумена. А за екстремни ситуации Hikoki разработи UB18DD – с 10 000 лумена, той осветява и най-тъмната работна зона. Ефективният прожектор UB18DD позволява на потребителите да го използват като батерия или мрежово устройство – за неограничено време на работа.

Hikoki

Различните опции за окачване и закрепване дават на потребителя гъвкавост и оптимално позициониране във всички работни ситуации. UB18DC и UB18DD са оборудвани с USB порт, който потребителят може да използва, за да зарежда удобно своя смартфон например.

Новите прожектори за строителни обекти на Hikoki са оборудвани със здрави корпуси и имат клас на защита IP 54 или IP 64, което ги прави устойчиви на вода и прах. Освен това те са удароустойчиви, когато нещата станат трудни, а лещата на UB18DC и UB18DD е защитена също и от летящи искри.

Снимки: Hikoki

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: