Профайн с нова система плъзване с повдигане PremiDoor 88

стъклопакет

Иновативната система плъзгане с повдигане PremiDoor 88 поставя нови критерии, както в архитектурен, така и във функционален план.

PremiDoor 88 система плъзгане с повдигане е петкамерна конструкция с 88 мм. монтажна дълбочина, с отлична топлоизолация и нов дизайн. Изключително тънките линии с видима широчина на крилото от само 100 мм придават елегантен характер на системата.

Освен монтажната дълбочина от 88 мм., за отличния коефициент на топлоизолация от Uf = 1,2 – 1,3 W/(m²K)  допринасят и новата прагова система, едно специално уплътнение за фалца на стъклопакета, водещата шина с прекъснат термомост, както и  двойната техника на уплътнение. При използване на подходящ стъклопакет може да се постигне стойност, годна за пасивна къща – Ud 0,8 W/(m²K).

коефициент на топлоизолация

Системата предлага перфектен баланс на статика и топлоизолация. Могат да се изработват елементи с височина до 2,9 метра. PremiDoor 88 е гарант за  конструкции с възможно най-голяма отваряемост и максимален приток на светлина.

За пръв път съществува възможност да се поставят стъклопакети до 54 мм.

Своето превъзходно качество PremiDoor 88 доказва не на последно място и с високия комфорт на обслужване, сигурни функции и приятно, леко и тихо движение на подвижното крило.

качество

Профайн ГмбХ – International Profile Group – е световен лидер в производството на пластмасови профили за прозорци и врати, известен и със своите решения в сферата на слънцезащитните системи и PVC-плоскостите. Компанията е създадена през 2003 г. чрез обединяване на профилната активност на HT TROPLAST (KBE, KÖMMERLING, TROCAL); неговите сътрудници наброяват 3.350 души, от които 2.000 в Германия. Производственият капацитет е около 450.000 тона – 28 производства в 21 страни.

Производствените звена се намират в Германия, Франция, Италия, Испания, Русия, Украйна, САЩ и Китай. Централата на компанията е в Тройсдорф/ Северен Рейн-Вестфалия.

 

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: