pixel

Потопяеми помпи за отпадъчни води с режещ нож APG

Grundfos_APG

Подходящо за битови отпадъчни води

APG помпите от Грундфос са предназначени за изпомпване на отпадъчни води, води със съдържание на шлам, подпочвени и канални води. Оборудвани са с режеща система, която надробява всички разрушими твърди тела на малки парченца.

Вертикална, едностъпална, чугунена потопяема помпа с потопяем 3-фазен двигател.

Помпата е снабдена с носеща ръкохватка и има режеща система от уякчена стомана, подходяща за пренос на отпадна и канална вода във високонапорни системи с малки дебити.

Помпата има двойно уплътнение на вала и междинна маслена камера, фабрично запълнена със специално нетоксично масло. Двигателят е с клас на изолация F и лагери за работа в тежки условия.

Помпата е с DN 50 нагнетателен изход и може да се монтира свободно на носеща стойка или на автокуплираща система.

Течност:
Диапазон на температурата на течността 0 .. 40 °C
Плътност 998.2 kg/m³
Технически данни:
Тип на работното колело Режеща система
Толеранс на характеристиката ISO9906:2012 3B
Материали:
Помпен корпус: Чугун EN-JL1040, ASTM 35 B
Работно колело: Чугун EN-JL1040

За повече информация – Адара Инженеринг.

Адара Инженеринг

Дейността на фирма Адара Инженеринг е в три основни направления: помпи и помпени системи; вакуум-помпи и системи; автоматика ниско и средно напрежение. Официален представител е за България на европейския лидер на вакуум-помпи и системи, немската фирма Busch. Вносител, партньор и оторизиран дистрибутор е на световния концерн за водни помпи и помпени системи Grundfos. Специалните помпи са на италианският партньор на фирмата – Argal. Партньор е на френската фирма Schneider Electric.

Прочетете също: