pixel

Половин милион за ремонт на опасен подлез в Пловдив

remont podlez

Общинските съветници в Пловдив одобриха на сесия първите 500 000 лв за ремонт на подлеза на ул. „Гладстон“ до Централна поща.

Макар, че е строен в сравнително ново време, той се оказа най-проблемният при направеното напоследък обследване на съоръженията от този тип в града. На няколко места там е разрушена хидроизолацията, което води до течове.

Нарушения в здравината на носещата конструкция не бяха регистрирани, но така или иначе подлезът има нужда от ремонт. Той ще продължи три години, а общата му стойност е около 7 млн лв.

Заради ремонта в края на годината движението на автомобили в подлеза ще се извършва само в едното платно.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: