Полагане на бетон върху стената – бързо и лесно нанасяне с фолио

Създайте модерен облик на стената бързо и лесно. Една автентична индустриална визия за креативни стени на барове, ресторанти, магазини, офиси, хотели и частни домове. Тази нова бетонна визия за стени е постигната с помощта на фолио бързо, лесно и най-вече чисто, и е отлична алтернатива за стенен дизайн.

Wand schnell

Първо се проверява и подготвя основата, стените се грундират, подготвя се свързващия слой. Повърхността на стената се разделя и разчертава. Разбърква се сместа и се нанася там, където ще се слага и фолиото. Леко се навлажнява и се заравнява. Върху нея се поставя фолиото и се притиска с гuмен валяк. След като изсъхне, фолиото се отстранява.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: