pixel

По-лесно и по-безопасно пробиване

Eibenstock

Саксонският производител на инструменти Eibenstock пусна на пазара модела EBW 1300, който позволява щадящо тялото пробиване и намалява потенциалната опасност по време на работа. Мобилната стойка за бормашини EBW 1300 е предназначена за спокойно пробиване на работни височини от 25 см до 1,30 м, в удобна за гърба позиция, което не уморява. С предлаганото като опция удължаване е възможно пробиване на височина до 2,30 м без допълнителни помощни средства.

EBW 1300 намалява до минимум възможността за инциденти и предотвратява наранявания на ръцете и дланите в случай на блокиране.

Височината на пробиване може да се регулира гъвкаво и плавно с помощта на манивела, а механичното заключване позволява безопасното спускане на машината.

Eibenstock

Бормашината се сглобява и разглобява бързо и лесно и може да се транспортира, без да заема много място.

В стойката могат да се използват ядкови и ударни бормашини от различни производители с максимална затягаща шийка от 60 мм.

Поради това EBW 1300 е особено подходящ като помощник за ОВК и електрическата индустрия или при отдаване на машини под наем.

Снимки: Eibenstock

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: