pixel

По-бързо и безопасно забиване на пирони

Fischer

Предвид различните видове дървесина, потребителите се нуждаят от надежден инструмент, с който да могат да покрият всички приложения и да създават бързи и сигурни закрепвания. Новият уред за поставяне на крепежни елементи FGW 90F на Fischer е проектиран така, че да отговаря на този профил на изискванията и да дава възможност за лесно, бързо и безопасно забиване на пирони в дървото. Според производителя с устройството могат да се реализират до три закрепвания в секунда, повече от 1100 закрепвания с единна газов патрон и 8000 закрепвания с едно зареждане на батерията.

Fischer

С тегло от 3,8 кг и компактни размери (390 мм x 108 мм x 381 мм) инструментът приляга удобно в ръката. Потребителите могат бързо да започнат задачите си, тъй като пълнителят позволява бързо и лесно зареждане с до 60 пирона. Предпазната щипка предотвратява изпадането на пироните и осигурява безопасното им повторно поставяне. Fischer FGW 90F е подходящ за използване на голям брой набраздени и гладки пирони с дължина от 50 до 90 мм. Безпроблемно могат да се обработват както гвоздеи с D-образна, така и гвоздеи с цяла глава.

Тази гъвкавост позволява прилагането на Fischer FGW 90F при работа с масивна дървесина, слепена дървесина, шперплат, както и в материали от ПДЧ и фурнир.

Компанията е представена на българския пазар от Fischer България.

Снимки: Fischer

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: