pixel

Панели от тъкан бамбук в курорта Фиджи Мариот

House of Bamboo

Извитите арки в кухнята и бара на хотел Фиджи Мариот, Моми Бей са декорирани с продукти от House of Bamboo. Панелите от тъкан бамбук придават на дървените арки естествен завършек, което носи уникално изживяване. В други части на курорта също се използват тъкани бамбукови панели.

House of Bamboo

Тъканите бамбукови панели на House of Bamboo са изработени от пресован бамбук с набор от различни модели на тъкане – хоризонтални, вертикални и рибена кост. Те са идеални за таванни панели, пана, облицовки на стени. Панелите носят усещане за естествен стил, където и да се използват.

Снимки: House of Bamboo

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: