Onduline вече е част от Ondura!

Ондура е международна група с акцент върху хидроизолационните решения, като 3 големи марки имат значителен опит в своята сфера, Alwitra, CB и Onduline.

С тази нова марка ще можем да обслужваме по-добре клиентите си навсякъде по света и да им дадем иновативни, трайни и персонализирани решения за всеки тип сграда, независимо дали са основни сгради или подобрение на къщата, нови или подложени на ремонт.

Onduline

С нашите обширни системи и услуги, ние предлагаме уникална гама от решения за хидроизолация и дневна светлина за скатни и плоски покриви в повече от 100 държави. Благодарение на почти 80-годишния опит в покривните и хидроизолационни решения и постоянно вслушвайки се в нашите клиенти, ние се ангажираме да разработваме иновативни, трайни и персонализирани решения за всички видове сгради, ремонти, ново строителство, основни сгради или пристройки, създавайки домашна среда.

Ние работим в 32 държави с около 2000 служители от 34 различни националности. Ние доставяме на своите клиенти от нашите 13 завода.

Нашето мото е „Защита преди всичко“.

Ондулин СМ

Официален търговски офис за България на френската призводствено-търговска група ONDULINE – световен лидер в производството и продажбата на висококачествени покривни и хидроизолационни материали от лек тип.

Прочетете също: