pixel

Новата профилна система на Rehau – Synego вече е факт във фирма „Чех Пласт“ ООД

Чех Пласт ООД

SYNEGO

Със SYNEGO у дома ви е топло, уютно и сигурно. SYNEGO е идеалния начин за спестяване на разходи за енергия. В сравнение с предлаганите на пазара днес стандартни петкамерни прозоречни системи с еднокамерен стъклопакет с дебелина 24мм система SYNEGO със своята 80мм строителна ширина на профила и двукамерен стъклопакет с дебелина до 51мм предоставя до 50% по-добра топлоизолация.

Прозорците SYNEGO изключват шума. Със SYNEGO ще изолирате шума и домът Ви ще се превърне в оазис на спокойствието.

Статистиката показва, че 80 % от всички кражби се извършват през лесно достъпни прозорци и врати. Благодарение на прозорците  SYNEGO можете да се чувствате сигурни в дома си, защото ако крадците не успеят да разбият прозореца Ви за няколко секунди, ще побързат да си намерят по-лесна цел.

SYNEGO

Новата профилна система е изключително лесна за почистване.  Тава е така благодарение на висококачествения финиш – High Definition Finishing – HDF. Изключително комплексната формула запечатва повърхността и осигурява несравним блясък. Чрез технологията HDF се постигат по-гладки повърхности, върху които мръсотията трудно се задържа.

Със SYNEGO ще бъдат задоволени капризите и на най-взискателните клиенти. SYNEGO  ще се предлага във всички цветове от каталога на Rehau, а именно над 220 цвята. Освен от голям избор на цветова гама всеки клиент може да оформи своите прозорци според вкуса си – голям, кръгъл или квадратен,  със SYNEGO Вие решавате. Това прави SYNEGO перфектен избор, както при саниране на стари сгради, така и при ново строителство.

Нека Ви представим сега и технически характеристики на новата профилна система SYNEGO. Както казахме SYNEGO се отличава с много добра топлоизолация, а имено Коефициент на топлопреминаване на профилната рамка за SYNEGO с две уплътнения е до 1.0 W/(m2K), а за SYNEGO с три уплътнения е до 0,94 W/(m2K).  Коефициентът на шумоизолация е Rw,p до 45 dB.  SYNEGO е с ниска видима височина за повече светлина.

Не на последно място трябва  да кажем че цена е на нивото на петкамерната 70 милиметрова профилна система Brillant Design на Rehau. Избирайки SYNEGO на Rehau от фирма „Чех Пласт“ ООД избирате високо качество на добри цени.

А сега нека обобщим какво получавате поръчвайки новата профилна система  SYNEGO във фирма „Чех Пласт“ ООД.

– Икономия на енергия благодарение на висока термична ефективност;
– Най-добрата звукоизолация;
– Индивидуална защита от взлом;
– Свобода на дизайна с повече от 220 цвята и различни форми;
– Блестящи и чисти прозорци благодарение на значително по-гладката повърхност
– Високо качество на добри цени.

Чех Пласт

“Чех-Пласт” ООД- гр. Враца е създадена през 2000 г. като фирма за производство и монтаж на Al и PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат. Фирмата се управлява от инж. Димитър Иванов и в момента в нея работят 66 специалисти и работници. Дейността се развива на 5200 кв. м собственост с 1530 кв. м застроена площ и e съсредоточена в 4 цеха за PVC дограма, за AL дограма, за стъклопакети и металозаваръчен цех. Фирмата работи с PVC профили “REHAU” - Германия и алуминиева дограма на гръцките фирми „ALUMIL” и “EXALCO”. За изработването на окачени фасади се използват и “SCHUCO” профили.

Прочетете също: