pixel

Новата луксозна жилищна сграда TND Property, изпълнена с иновативните системи Schüco

Schüco

Град Казанлък ще се радва на ново архитектурно бижу. Осеметажната жилищна сграда TND Property разполага с 37 паркоместа, разположени на 2 подземни етажа, както и с открити паркоместа, намиращи се пред нея. TND Property е изпълнена с алуминиеви и пластмасови системи Schüco – отговарящи на най-високите архитектурни и клиентски изисквания.

Инвеститорът TND Property е модерна и просперираща инвестиционна компания, специализирана в строителния мениджмънт и фокусирана върху проекти за жилищни и административни сгради.

Съвсем естествено е за жилищния си проект TND Property в Казанлък компанията да се довери на световния лидер на пазара на алуминиеви и пластмасови профилни системи Schüco. За обекта са избрани и вложени:  алуминиева фасадна система Schüco FWS 50, алуминиева система за прозорци и врати c минимaлeн ĸoeфициeнт нa тoплoпpeминaвaнe – Schüco AWS/ADS 75.SI+ и плъзгаща система Schüco ASS 70.HI. Schüco ASS 70.HI е високо топлоизолирана врата с повдигане и плъзгане, с отлична устойчивост при кос дъжд. С възможността си за една, две или три релси системата реализира големи отваряеми области. Тя е идеална за висококачествени решения в обектовото и жилищно строителство.

Освен алуминиеви системи Schüco, в сградата се влага и иновативната PVC система Schüco LivIng 82 MD в бял цвят и системен обков Schüco VarioTec.

Schüco

Schüco

Schüco LivIng 82 MD е иновативна 7-камерна PVC система за прозорци с отлични топлоизолационни стойности и тънки видими ширини на профила от 120 мм. Коефициентът на топлопреминаване Uf = 0.96 W/m²K.

Според цвета на повърхността има четири възможности за основния профил: бял, кремав, тъмно сив и карамел, в комбинация със сребристосиви или черни уплътнения.

SchücoС прозорците Schüco LivIng дразнещият шум остава навън. Прозоречната PVC система и иновативната EPDM уплътнителна технология, комбинирани с шумоизолиран стъклопакет, се грижат за отличната шумоизолация до 47 dB.

Едновременно с високото ниво на защита на материала пластмаса, прозорците от системата Schüco LivIng предлагат внушителна строителна дълбочина на профила с интегриран обков Schüco VarioTec.

Schüco

Schüco интелигентно съчетава стоманения обков с предимствата на обкова с ригла. Високата устойчивост на корозия, липсата на необходимост от последващо обслужване поради риглата от полиамид, малките оперативни сили при задвижване на обкова и привлекателният дизайн в черно и сребристо са само някои от убедителните данни за успех на системата. Защитата срещу взлом е трайно гарантирана чрез заключване от стоманени компоненти, чрез което обковът достига до клас на взломоустойчивост RC2.

Schüco

Благодарение на изключителния професионализъм в изработката и монтажа на алуминиевите системи от фирма „Фенестро“ ЕООД и на пластмасовата система от фирма „Руваст“ ЕООД, сградата се превръща в новото бижу на гр. Казанлък.

Лицензиран вносител на висококачествените профилни системи от бранда Schüco е компанията Алукьонигщал. Вече 25 години фирмата е на българския пазар и наред с търговската си дейност, предлага софтуер, технически консултации и обучение на всеки един етап: от фазата на планиране до финализиране на проекта.

За повече информация – Алукьонигщал.

Алукьонигщал

Алукьонигщал в България е лицензиран вносител на висококачествени профилни системи от алуминий, стомана и пластмаса за остъкляване на прозорци, врати, фасадни и покривни конструкции. Повече от 60 години компанията е партньор с SCHÜCO, световния лидер на пазара на алуминиеви и пластмасови профилни системи, и Jansen, специалист по стоманени профилни системи. Програмата й е насочена към най-високите изисквания в областта на строителството. Според конкретните изисквания, компанията предлага индивидуални решения за пожарозащита, димопреградност, защита от взлом и куршуми, контрол на достъп. Алукьонигщал предлага и продукти за слънцезащита на марката WAREMA- безспорния лидер в бранша. Това сътрудничество и иновативните разработки на продукти доведоха Алукьонигщал да стане технологичен и пазарен лидер. Вече 25 години компанията е на българския пазар и наред с търговската си дейност, предлага софтуер, технически консултации и обучение на всеки един етап: от фазата на планиране до финализиране на проекта. Съвместно с партньорите си фирма Алукьонигщал участва в развитието и изграждането на съвременния архитектурен облик на столицата и страната като участва в изграждането на множество знакови административни и търговски обекти. Доказателство за успешното й развитие са примери като: летище София, МОЛ София, МОЛ Варна, централата на Асет Банк, офис-сгради на Райфайзенбанк, Параден вход на Президентство на Република България, Централни хали, Бизнес парк София, офис-сгради и шоурумове на Mercedes, VW и BMW, множество хотели по българското Черноморие, планински ваканционни комплекси и много др.

Прочетете също: