Новата алуминиева плъзгаща система Schüco ASE 67 PD – симбиоза между дизайн, комфорт и функционалност

Schüco ASE 67 PD

Симбиоза между дизайн, комфорт и функционалност – новата алуминиева плъзгаща система Schüco ASE 67 PD е специално създадена, за да отговори на всички архитектурни изисквания.

С плъзгащата система Schüco ASE 67 PD могат да бъдат реализирани елементи с размери до 3 200 х 3000 мм и тегло до 400 кг. Рамката е конструирана по такъв начин, че голяма част от нея се „скрива“ в стената. Прагът е на нивото на пода и осигурява безпроблемен преход отвътре навън. Допълнително предимство на системата е лесното опериране.

Schüco ASE 67 PD

Системата Schüco ASE 67 PD има модулна структура: различните видове крила могат лесно да се комбинират с два типа рамка. При варианта с ширина 90 мм цялото крило е вградено в рамката. 57-милиметровата тясна версия изисква по-малко място и затова е идеална за проекти с цел реновация.

Schüco ASE 67 PD

Тесните видими ширини на профилите и скриването на крилото в рамката на прозореца увеличават площта на прозореца. Това позволява повече естествена светлина да влезе в помещението, което не само допринася за по-доброто психическо и физическо благосъстояние на живущите, но е и енергийноефективно решение в дългосрочен план.

Schüco ASE 67 PD включва система за заключване, която е напълно интегрирана в крилото. Предлага се в три различни варианта: като заключваща точка, интегрирана в зоната на застъпване на двете профилни крила с или без брава; или многоточкова брава, която заключва профилното крило към касата.

Schüco ASE 67 PD

Schüco ASE 67 PD

Комбинацията на плъзгащата система със заключваща гарантира устойчивост на взлом и максимална  сигурност и защита.

Подробна информация можете да получите, като се свържете с фирма Алукьонигщал, която е лицензиран представител на марката Schüco за България.

Алукьонигщал

Алукьонигщал е една от водещите фирми в областта на търговията със строителни и технически материали, представител на марките Schüco, Jansen и RHS. Съвместно с партньорите си фирма Алукьонигщал участва в развитието и изграждането на съвременния архитектурен облик на столицата и страната като участва в изграждането на множество знакови административни и търговски обекти. Доказателство за успешното й развитие са примери като: летище София, МОЛ София, МОЛ Варна, централата на Асет Банк, офис-сгради на Райфайзенбанк, Параден вход на Президентство на Република България, Централни хали, Бизнес парк София, кино Арена София, София Ленд, офис-сгради и шоурумове на Mercedes, VW и BMW, множество хотели по българското Черноморие, планински ваканционни комплекси и много др. Алукьонигщал работи с водещи и проспериращи в бранша си строително-инвестициони фирми, извоювали с годините завиден авторитет в областта на строителството.

Прочетете също: