pixel

Нестандартен еко хотел

еко хотел

Източник: fakti.bg

Португалските архитекти Луис и Тияго де Андреад създадоха нестандартен еко хотел – Snake house, като заложиха на дървесината, класическите линии, природните дадености и минималистичния подход.

Дървените мини къщички са построени на модулен принцип. Използвайки иновативни методи, архитектите са целили да пресъздадат домашния уют върху дърво. Всяка стая разполага със спалня, баня и кухненски бокс. Акцентът е върху големите прозорци, чрез които архитектите са искали да акцентират вниманието на гостите върху великолепната обкръжаваща природа.

Snake house

Двамата португалски архитекта работят върху адаптиране на къщичките към различни климатични условия. Също така сред плановете са Snake house да бъдат пригодени за широк кръг потребители.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: