pixel

Модулна система за фасадно скеле AGS от Layher

Новата версия на TRBS 2121  постави отново във фокус темата за оценка на риска и произтичащите от нея мерки за предотвратяване на падания.

Приоритетът на техническите защитни мерки означава преразглеждане на процесите на сглобяване при изграждането на скеле – и в много случаи също фундаменталната им промяна.

Layher

С техническите мерки за защита, предлагани от Layher, като например модулното фасадно скеле AGS, това, разбира се, е възможно. Неговото сглобяване не изисква инструменти и допълнителни работни стъпки и може да бъде изпълнено само от един човек. AGS се състои само от няколко основни компонента, сглобява се и се демонтира бързо. В комбинация с интегрираната система Layher, скелето предлага широк спектър от приложения и решения за конструкции, които пестят материали.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: