pixel

Многофункционално градинско иглу

Garden Igloo

Безпроблемен, целогодишен престой в градината – това обещава компанията Garden Igloo със своят новаторски профукт Igloo Dome Garden, който е многофункционален и използваем през всички сезони.

Garden Igloo

Иглуто се състои от бяла конструкция от рециклиран PVC материал и изолационна обвивка от прозрачен PVC материал, която позволява да се наслаждавате на градинското иглу дори през зимата.

Garden Igloo

Модерна, стилна и функционална част от градината, тази конструкция може да се използва като павилион, оранжерия, детска площадка, зона за релакс и др и предлага обширна площ от 10 кв.м. за реализиране на всякакви идеи.

Garden Igloo

Перфектното улавяне на слънцето прави съоръжението идеално за оранжерия за растения, релаксиращо място за четене, градинска барака или дори подслон за малък басейн или хидромасажна вана.

Garden Igloo

Формата на конструкцията ѝ позволява да бъде устойчива на вятър и силни бури. С два прозореца, тя също така ще осигури идеалната вентилация в летните дни.

https://youtu.be/3TFyM3DQNmY

За повече информация: Garden Igloo

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: