pixel

МИСИЯ в услуга на Майстора

Building Market

Източник: Интер Експо Център (IEC)

„Мисия Моят Дом“ със собствена демонстрационна зона по време на Българска Строителна Седмица

Специализираният салон Building Market, който ще представи продукти и услуги за домашния майстор в рамките на традиционното изложение за енергоефективно, екологично и функционално строителство, обособява демонстрационна зона съвместно с предаването „Мисия Моят Дом“.

Зоната, специално създадена за посетителите на  Българска Строителна Седмица ще представи продуктите и услугите на водещи фирми в строителството. Представители на самите компании ще демонстрират пред посетителите качествата на техните продукти. Всяка една демонстрация ще бъде заснета от екипа на предаването и след това излъчвана в сайта на предаването – www.misiamoiatdom.com. Така демонстрациите ще  бъдат на разположение на посетителите на сайта по всяко време.

Станалото емблематично предаване развива своя онлайн платформа, която функционира като самостоятелен комуникационен канал.

Посетителите на традиционното изложение ще наблюдават демонстрации за реализирането на много практични решения за всеки дом – направени с фантазия и създадени с професионални средства.

Building Market ще представи всичко, от което Майстора има нужда: цимент, варови разтвори, тухли, гипсокартон и окачени тавани, топлоизолация, хидроизолация, керемиди – битумни, керамични и циментови, фаянс, теракот, гранитогрес, лепила за плочки, фугири, латекси и блажни бои и продукти за декорация на дома и градината.

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: