pixel

Мезонет за 256 млн. паунда строят в Монако

мезонет

Източник: dnes.bg

Мезонет на няколко нива в Монако е на път да се превърне в най-скъпия жилищен имот на кв. м в света след пускането си на пазара догодина, пише Sky News.

С височината си от 170 м Odeon Tower ще бъде втората по височина сграда на средиземноморското крайбрежие. В кулите-близнаци ще има 70 луксозни апартаменти с 1 до 6 спални. На последните етажи ще има и два дуплекса, както и мезонет с площ от 1200 кв. м.

На последното ниво на сградата ще бъде изграден зашеметяващ мезонет на няколко нива с площ от 3300 кв. м, частна водна пързалка и басейн. Експерти прогнозират, че цената му може да достигне 256 млн. паунда.

Всеки апартамент ще разполага с френски прозорци и тераси с панорамна гледка към Монако, плажа Ларвото и Лигурско море.

В сградата ще има и руски и турски бани, няколко басейна, частни спа съоръжения, портиер, лимузини с шофьори и кино. Обитателите ще могат да поръчват камериерски услуги с устройства с чувествителен на допир екран от всеки апартамент.

Работата по кулите започна през 2009 г., като се очаква структурните дейности да завършат до юли 2013 г., след което започва оформянето фасадата. Пускането на сградата е планирано за юли 2014 г.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: