pixel

Международна борса за нова и употребявана строителна техника

Truck1

Откакто е основан през 2003 г. като международен онлайн портал за търговия с камиони, Truck1 се превърна в универсална платформа, която предлага широка гама от превозни средства и машини. Днес около 30 процента от всички оферти на борсата принадлежат на багери, челни товарачи, булдозери, кранове и други тежки машини и строителна техника.

Като портал за строителни машини Truck1 има всички важни характеристики за създаване на цялостно, удобно за потребителя и ефективно изживяване за търговците на строителни машини:

Широка и разнообразна гама: Пазарът предлага богат избор от нови и употребявани строителни машини – от багери и кранове до по-малка строителна техника и аксесоари. Това включва както бюджетни, така и първокласни предложения, които покриват широк диапазон от бюджети и нужди.

Глобален достъп с местна насоченост: Борсата работи в световен мащаб и осигурява широк обхват, като дава възможност на купувачи и продавачи от цял свят да се свързват помежду си. Каталогът на Truck1 включва и множество местни обяви за строителни машини. Търговците от Германия съставляват по-голямата част от продавачите на борсата.

Удобна за потребителя платформа: Интуитивен, лесен за навигиране уебсайт с разширени възможности за търсене и филтриране, което е от съществено значение. Това улеснява търсенето на конкретни типове машини, марки или модели и спестява време.

Различни възможности за продажба: В допълнение към директните обяви за продажби Truck1 предлага също така обяви за търгове и строителна техника под наем, което дава на продавачите гъвкавост по отношение на начина, по който излагат своите машини и оборудване.

За търговци и частни лица: Платформата е подходяща както за професионални търговци, така и за частни лица, които искат да продават нови и употребявани машини и оборудване. Тук можете да намерите и оферти директно от производителите.

Снимка: Truck1

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: