Лепило за изкуствена трева Soudabond AG 2K 342

Soudal

Двукомпонентното лепило за изкуствена трева Soudabond AG 2K е един от продуктите с голям потенциал за развитие в България през следващите години. Има няколко причини за тези очаквания – все повече професионални отбори, практикуващи спорт на открито желаят да имат игрища, които могат да се ползват целогодишно. Съществуват множество програми, които насърчават местните власти да обновяват футболни, баскетболни игрища и детски площадки, а изкуствената трева е предпочитаната настилка за тях.  Всички тези причини ни карат да смятаме, че съчетанието между търсенето и предлаганото от Soudal качество са предпоставки за все по-успешното навлизане и разпознаваемост на Soudabond AG 2K в професионалния сегмент на монтаж на изкуствени настилки.

Soudabond AG е двукомпонентно полиуретаново лепило без разтворители за залепване на синтетични тревни листове и полеви маркировки. Едно от големите му предимства, е че може да бъде използвано при всякакви атмосферни условия и остава постоянно еластично след втвърдяване. Заради спецификата на приложението му, лепилото притежава много добра UV-устойчивост, водоустойчивост и устойчивост към много видове химикали, което гарантира здравина и дълготрайност на връзката. За да се гарантира силата на залепване, е много важно е да се спазва пропорцията на смесване на двата компонента на лепилото, препоръчана от Soudal, като всяко отклонение от нея може да доведе до нежелани резултати върху механичните свойства на лепилото. Лепилото е зелено на цвят и по този начин връзката между листовете трева остава невидима. Soudabond AG притежава и сравнително дълго отворено време до 70 минути (в зависимост от температурата при нанасянето), което позволява спокойствие при работата и време за корекции, ако са необходими.

Като допълнение към лепилото за Soudabond AG Soudal предлага и свързваща лента за изкуствена трева Soudabond AG Seaming tape. Това е фабрично ламинирана с PE полиестерна мембрана за свързване на листове от изкуствена трева. Отлично допълва лепилото Soudabond AG 2K, гъвкава и лесна за нанасяне.  С широчина от 30 см и дължина от 100 метра тя гарантира ефикасност при полагането и отлично съотношение цена/производителност.

За Soudal

Soudal е най-големият независим европейски производител на уплътнители, лепила и полиуретановипени за професионални и хоби потребители. Групата притежава 20 завода на 4 континента и има над 3000 служители. Soudal е 100% белгийска семейна компания, ръководена от своя основател г-н Вик Сверц, който я превръща в международен играч и експерт в строителните химически продукти

.

Судал

Soudal е водещ световен производител на полиуретанави пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения. За своята 50-годишна дейност компанията Soudal се е превърнала от малка семейна фирма в международен холдинг, притежаващ производствени предприятия и представителства на всички континенти. Собственият изследователски център, в който работят повече от 30 висококвалифицирани специалисти, постоянните инвестиции в най-нови технологии, а също така съвременната производствена база осигуряват най-добрите решения, най-високо качество и безопасност на продукцията.

Прочетете също: