pixel

КСБ с нов офис в Добрич

голосов

Източник: vestnikstroitel.bg

Строителите в Добрич вече имат свой дом. Днес бе открит офисът им в областния център. „Доволен съм, че вече разполагаме с три  собствени помещенията, в които ще се настанят служителите на Регистъра и техническия персонал към Камарата. Ние сме осмото по големина областно представителство”, заяви Илия Михайлов председател на ОП на КСБ Добрич.

„Продължаваме традиция, която започна преди три години. Сега имаме 25 офиса из цялата страна”, каза в приветственото си слово председателят на Камарата на строителите в България инж. Светослав Глосов.

„Вие сте гилдията, която генерира развитието на района. През последните години имаме добър диалог между ОП на КСБ Добрич и общината”, заяви Иван Колев, зам.-кмет на областния център.

Добруджанските строители ще разполагат със 126 кв. м. Сградата е модерна, изградена по последните изисквания при строеж.

На събитието присъстваха и почетният председател на КСБ инж. Симеон Пешов, зам.-председателят на КСБ и вицепрезидент на FIEC Венелин Терзиев, изпълнителният директор инж. Иван Бойков, председателят на Комисията за воденето, поддържането и използването на Централния професионален регистър на строителя доц. д-р инж. Георги Линков, членове на Управителния съвет и други гости. След откриването започна разширеният Управителен съвет на КСБ, който се провежда в Добрич. На него се обсъждат актуални теми, свързани с приоритетите за развитие на Камарата.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: