pixel

Концепция за стълба без пропуски

ABS Safety

Компанията ABS Safety, производител от региона на Долен Рейн, разшири гамата си с фиксирани стълби. Новата неподвижна стълба ABS се предлага в три варианта: с предпазна клетка за гърба, с фиксирано водене чрез система за обезопасяване с въже или като вариант с предпазна релса.

Стълбите ABS се предлагат с цялостна защита от прескачане и според производителя могат да бъдат безпроблемно интегрирани в последващите решения за защита от падане на покрива.

Системите за фиксирани стълби ABS са изработени от лек, устойчив на атмосферни влияния алуминий и могат да бъдат гъвкаво адаптирани към почти всяка архитектура.

За тестваната и сертифицирана система (DIN EN ISO 14122-4, DIN 14094-1, DIN 18799-1) ABS Safety предлага множество аксесоари и добавки – от платформи за почивка до цялостни решения за качване с парапети и бариери.

Необходимите крепежни елементи за бетон, зидария или многопластови основи са включени в доставката.

Снимка: ABS Safety

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: