pixel

Климатик Sensira FTXC-B – икономичното и елегантно решение от Дайкин

Daikin

Новият Sensira FTXC-B на Daikin предлага икономично и елегантно решение за климатизация на жилища. Той осигурява здравословна и комфортна домашна среда, чист свеж въздух, и оптимална температура през цялата година. Това е най-новото попълнение в гамата климатици Bluevolution и използва екологичния хладилен агент R-32.

Sensira FTXC-B предлага висока енергийна ефективност в компактен агрегат, който е достатъчно малък, зад а се монтира и над вратата.

Наличен в гама от капацитетни класове 20-71 kW, климатикът Sensira дава възможност на потребителите да изберат точния капацитет за тяхното помещение.

Висока ефективност

Усъвършенстваната технология на Sensira FTXC-B означава по-ниски сметки за енергия с енергиен клас до A++, оптимална енергийна ефективност дори при климатични условия с високи температури.

Външен вид, подходящ за всяка среда

Елегантният профил на новото вътрешно тяло на Sensira FTXC-B има модерен външен вид, който се вписва безпроблемно във всеки интериор.

Daikin

Гарантиран комфорт и качество на въздуха в помещенията

Мощната система за двойно филтриране на въздуха почиства въздуха напълно, за да създаде по-здравословна среда в помещенията.  Климатикът разполага с обезмирисяващият филтър от титанов апатит и втори филтър Saranet, който използва катехин.

С намалено звуково налягане до 20 dBA, новото вътрешно тяло на Sensira FTXC-B работи почти безшумно.

Винаги под контрол

Освен лесното за използване дистанционно управление позволява, Sensira предлага като опция Wi-Fi управление, позволяващо достъп чрез приложението Online Controller на Daikin. Чрез Online Controller потребителят може да следи състоянието на своя климатичен уред, да управлява дистанционно работните режими и температурите и да програмира настройки предварително с до шест действия на ден за период от 7 дни.

Научете повече на daikin.bg/sensira.

Дайкин

Високо ефективна и пълна гама от качествени климатични продукти за вътрешно отопление и системи за търговски, битови и промишлени приложения.

Прочетете също: