pixel

Класическо медно покритие за идеалната облицовка

Tecu Classic

Покритието Tecu® Classic предлага семпла и здрава облицовка, която позволява на естественото въздействие на времето, светлината и природата да я превърнат в жив материал. Предлага се в различни дебелини и е изработено с прозрачна двуслойна система за покритие, която позволява на яркочервените нюанси на суровата мед да се запазят по-дълго, като постепенно се променят с времето.

Tecu® Classic запазва ярко червено медно оцветяване за определен период от време, като постепенно и непредсказуемо преминава в нов материал. Първо, повърхността става матова, след това постепенно се образува оксиден зелен слой, който я предпазва от въздействието на атмосферните влияния. Този процес носи със себе си поразителни цветови вариации чрез цяла гама от кафяви и кафяво-виолетови тонове, предлагащи различни нюанси според промяната на светлината и сезона.

Tecu Classic

В крайна сметка процесът на оцветяване създава здрава зелена патина – както е типично за медните повърхности. Тази патина придава на облицовката нейния отличителен характер, като в същото време осигурява дълготрайна защита за десетилетия напред.

Снимки: Tecu®

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: