pixel

Керемидите Højslev – устойчива алтернатива от Randers Tegl

Randers Tegl

Højslev е класическа керемида, проектирана от Randers Tegl за суровия климат в Скандинавия. Керемидите се произвеждат в завода за керемиди на Randers Tegl в Хьойслев, Дания. Глинените керемиди се основават на уникална глинена смес с шисти и се изпичат в касети при 1050°C – по-висока температура от много други налични керемиди. Резултатът е красива и неразрушима керемида в характерни цветове и форми.

Randers Tegl

Устойчивите тухли на Randers Tegl се произвеждат с електричество от вятър и биогаз. Резултатът е тухли с 50% по-малко въздействие върху околната среда, но с всички технически качества, характерни за съвременните тухли и керемиди.

Снимки: Randers Tegl

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: