pixel

Как да избягаш от ипотеката

Покупката на дом с ипотечен кредит определено не е опция за всеки. Един от вариантите да имате уютен, макар и малък, но собствен имот без да се обвързвате с банка, е като си построите къща на колела. Именно това е направило младо американско семейство, което се е отказало от жилищен заем. За сметка на това е преминало 16 000 км със своя миниатюрен, но екстравагантен дом.

Преди две години двамата млади, изморени от високите наеми и режийни разходи, започват да търсят по-евтин вариант на живот. В Интернет се натъкват на миниатюрните къщи. Това променя коренно животът им.

Имотът на колела е с площ 14.5 кв.м. Ето какво представлява той:

жггяжог

гяжгожг

гяигяжг

kushta na kolela

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: