Иновативни отоплителни решения на „Стройко 2000“ от Ератерм Тотал

eraterm

По време на изложението „Стройко 2000“ в НДК посетителите могат да се докоснат до модерни решения за отопление и подгряване на вода за битови нужди на щанда на водещата компания в областта на ОВК-технологиите „Ератерм Тотал“.

Фокус на изложението са актуалните за сезона котли на твърдо гориво Bosch и пелетни горелки Boitech с доказано качество и 10 години гаранция на горивната глава.

На сериозно внимание се радват и високоселективните соларни колектори, които работят дори при ниски зимни температури и облачно време.

Щандът се радва на посещаемост, както от страна на крайни потребители, така и на представители на водещи компании от бранша и академичните среди.

По случай 10 години от създаването на Ератерм Тотал за всеки клиент от изложението са подготвени специални промоции, подаръци и изненади.

Щанд 301 можете да посетите в рамките на изложението „Стройко 2000“ в НДК 22.10-28.10, етаж 3.

Ератерм Тотал

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: