pixel

Горещ летен финал в конкурса на Баумит

След тримесечно онлайн гласуване тук, девет слънчеви фасади събираха тен и вашата подкрепа под формата на заветното “like”. Три от тях заеха следния ред по стълбичката на победителите!

Днес в Гоце Делчев при слънчево време, 33 градуса на въздуха, 1 м/сек на вятъра и със 198 горещи гласа на публиката победител стана Обект 7 – еднофамилна жилищна сгарада с бронзов тен на ул. Първи май 11.

Инвеститор на обекта е г-жа Красимира Калчева, а изпълнител и заявител в конкурса е г-н Суат Мехрем, чиято група е използвала материалите: Баумит Топлоизолационна система Про с крайно покритие ГранопорТоп.

Честито на победителя!

На второ място в класирането, при същите климатични условия, но с лек полъх на вятъра и със 77 гласа на публиката е Обект 6 – кокетната еднофамилна жилищна сграда в гр. Севлиево, ул. Ген. Столетов 17.

Проектант е фирма Ареа – БГ EOOД с управител арх. Светлозар Стефанов. Изпълнителят, фирма Гипсотехника EOOД, дългогодишен партньор на Баумит е използвал материалите:
Баумит Система опънСтар с крайно покритие самопочистващата се със силите на природата и с активен фотакат ефект мазилка НанопорТоп.

Честито и на номер две!

На трето място при 33 градуса, с едва 2 % възможност за валежи и 22 гласа на публиката застана Обект 4 –триетажна жилищна сграда с шоколадов загар, в дунавския град Видин, ул. Вела Пеева 15. Заявител в конкурса е инвеститорът – г-жа Хризантема Младенова.
Проектът е дело на арх. Ценка Димова, която се е доверила на изпълнението на групата на г-н Боян Георгиев.

Използваните материали в обекта са Баумит Система Про, отново съчетана с иновацията на Баумит – мазилката, самопочистваща се благодарение на своя фотокат-ефект, НанопорТоп.
Честито на победителите! Баумит благодари на всички фасади и на всички гласували, които се включиха и в този сезон!

Трите победителки ще участват на финалния кръг в конкурса през март 2016 г., а нищо чудно да бъдат и класирани за участие във втория международен финал на Баумит фасади в Европа – Baumit Life Challenge, който ще се състои през април 2016 г. във Виена.

От днес, 1 Септември започва етап Есен в конкурса „Фасада на годината“, а някои от вас, гласували в Лято ще спечелят награда от сезонната томбола на Баумит!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: