pixel

Гъвкавост в оборудването на челни товарачи

Cat-1

Важни характеристики на новите компактни челни товарачи Cat 906, 907 и 908 в клас с експлоатационно тегло от 5 до 7 тона са тяхното гъвкаво оборудване и интуитивен 7-инчов дисплей за всички настройки. Двигателите Stage V с висок въртящ момент с автоматично изключване на двигателя за по-дълги периоди на празен ход допълнително намаляват разхода на гориво.

Комфортната кабина с еднокомпонентно предно стъкло сега предлага на водача особено удобна седалка с интегрирана, люлееща се конзола с джойстик.

Cat

Реакцията на хидростатичното задвижване и на хидравликата за товарене също може да се регулира според желанията на водача. Увеличеният дизелов резервоар позволява по-дълги операции без паузи за зареждане, стандартният имобилайзер предпазва новите машини от кражба или неоторизирана употреба.

Снимки: Cat

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: