Fundermax – за хората, които създават

„Това е място, на което ще се прави нещо специално.“ – казал Карл Фундер, когато инвестирал в първата си дъскорезница през 1890 г., а за по-малко от 16 години Fundermax се издига до световен лидер на пазара с иновативен компакт ламинат. Историята на производителя разказва за живота в съвършенство, обичта към дизайна, уважението към индивидуалността и за възможността ти да създаваш.

Fundermax

Днес смело можем да кажем, че FunderMax гарантира най-високо качество, произведено в Австрия. С прецизност и страст към природните ресурси от 130 години.

Конформа

Конформа е търговска и инженерингова компания, специализирана в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Екипът на компанията разполага с над 15-годишен опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали и предлага технически консултации и оптимизация при избора на подходящия материал, системи за монтаж, доставка и обучения на място. Обхватът на материалите, с които работи Конформа е огромен – HPL плоскости, композитни панели, фиброциментови плоскости, фибробетонови 3D панели (GFRC), широкоформатни ултратънки гранитогресни плочи, фасадни и интериорни облицовъчни клинкерни тухли, екструдирани клинкерни плочи, фасадни алуминиеви ламарини, полимер-композитни панели и много други.

Прочетете също: