pixel

Фосфатирани повърхностни покрития отвъд мейнстрийма

Rheinzink

Компанията Rheinzink разшири гамата си от повърхностни покрития с два нови фосфатирани варианта.

Granum небесносиво – този естетичен сив цвят е създаден, за да придаде не толкова елегантна атмосфера, изглеждайки автентичен и самодостатъчен.

Granum базалт – като тъмно сив, почти черен вариант, това покритие има пуристичен, делови и прецизен вид.

Двете семпли сиви повърхностни покрития са идеални за създаване на ефективна индивидуалност и модерна, прозрачна архитектура. Те се комбинират прекрасно с материали като дърво, естествен камък, мазилка или стъклени повърхности; създават интересни контрасти, които говорят за съвременен градски дизайн далеч отвъд мейнстрийма. Небесносивите и базалтовите метални повърхности от продуктовата линия Granum допълват съществуващата продуктова гама на Rheinzink.

Rheinzink

Благородната матова визия се постига чрез фосфатиране на повърхността с помощта на най-съвременна екологична производствена технология. Фосфатният слой създава устойчив материал, който издържа дълго време и е устойчив на атмосферни влияния. След нанасянето финалният ефект придобива характерната текстура на естествена патина.

Всяка повърхност на Rheinzink е изработена от естествения материал Rheinzink – титаниев цинк, и е подходяща за широк спектър от приложения.

Снимки: Rheinzink

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: