Фасаден панел от фиброцимент Linea – Equitone

Equitone

Equitone е архитектурната линия продукти за фасади от Etex. Тя представя уникален нов фасаден материал, проектиран от и за архитекти.

Equitone е оцветен фасаден материал от фиброцимент с 3D оформление, който играе със светлината и сянката. Панелите Li nea имат линейно щамповане, моделирано по размера и формата на човешкия пръстов отпечатък. Във всеки един момент от деня променящият се ъгъл на светлината придава на материала различен аспект. Всеки панел Equitone Linea е уникален, показващ суровата и необработена вътрешна текстура на основния фиброциментен материал.

Equitone Equitone Equitone Equitone

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: