pixel

Фасада на годината 2012 – лято приключва до 31 август

До края на месеца можете да подкрепите избрана от вас слънчева фасада! Ако гласувате, печелите и награда.

С края на поредния топъл летен месец идва и края на конкурса на Баумит България „Фасада на годината 2012” – лято.

В рамките на трите месеца за обективна оценка и глас се състезават 16 обекта, сред които има много красиви еднофамилни, жилищни и административни сгради, успешно реновирани домове. Предоставяме на вашето внимание временно класиране, което можете бързо да промените с еднократно гласуване на сайта. Към този момент водещите обекти са:
Първи за сега е обект 16, които е сграда в Бургас със смесено предназначение.
Втори
е обект 2, офис сграда в Хасково.
Т
рети е обект 15 – жилищна сграда в Пловдив.

В 12:00 часа на 31-ви август сайтът за гласуване ще бъде затворен, за да бъдат определени първите три фасади, победителки в летния етап на конкурса. Те ще се класират и за големия финал през март 2013 г.

Уважаваното жури нека не забравя, че есенният егап на кокурса на Баумит тепърва предстои, а там участниците също не отстъпват по своите качества! Очакваме старта на есенния етап скоро, но до тогава нека изберем своя фаворит за през лятото!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: