pixel

ETEM на BAU 2013

етем

Източник: madeinetem.com

За втора година ЕТЕМ участва със собствен щанд на изложението BAU 2013, което ще се проведе от 14-19 януари в Мюнхен, Германия. То е най-голямото и значимо европейско изложение за строителството.

Компанията, която е глобален доставчик на висококачествени архитектурни системи ще представи на щанда си най-новите си решения в областта на алуминиевите и PVC архитектурни системи и вентилируеми фасади.

Акцент ще бъде елементната фасадна система Е99, разработена специално за първата най-висока сграда в България. За първи път ще бъде показана и системата Е75 за безфалцови врати. Алуминиевата система Е75 за врати и прозорци е  премиум система на фирмата с изключителен коефициент на топлопреминаване.

Всички клиенти и партньори са добре дошли всеки панаирен ден в палата С1, щанд 210!

ETEM България е основана през 1994г с името Стилмет АД. ЕТЕМ България е част от гръцката ETEM S.A, която има свои представителства в Румъния, Сърбия, Украйна, Албания. Компанията проектира и произвежда алуминиеви и PVC архитектурни системи чрез социално  отговорни и устойчиви инженерингови практики. Част от портфолиото на компанията са архитектурни системи ЕТЕМ, вентилируеми системи – Vario, Bravo, Forte и Respect, композитен материал etalbond®, PVC системи Q72 и Q60, индустриални профили и профили по чертеж на клиента, изделия от мед и месинг и др.

Продукцията на ETEM България е сертифицирана по ISO 9001:2000 и 70% от нея се реализира на европейските пазари.

Компанията разполага с 12 самостоятелни дистрибуционни центъра във всички големи градове в България.

Етем България

Oснована през 1971 г. Етем заема бързо лидерските позиции в областта на алуминиевата екструзия и е сред най-обещаващите компании в Югоизточна Европа. С над 40 години опит и присъствие в секторите на проектиране и производство на архитектурни системи и профили с различни индустриални приложения, корпоративната мисия на Етем е да предоставя на своите клиенти продукти и услуги с добавена стойност.

Прочетете също: