Елементи за противопожарни системи Victaulic

adara

Фирма Адара Инженеринг подписа официален договор за партньорство с водещата фирма за елементи за противопожарни системи Victaulic.

Имаме удоволствието да Ви информираме, че от месец Март 2022 година фирма Адара Инженеринг стана официален партньор на водещата фирма за елементи за противопожарни системи Victaulic. По този начин фирма Адара постигна една основна цел: да можем да предложим на нашите клиенти всички елементи от една противопожарна система. След като дълги години предлагахме помпите на Grundfos за помпената част от системата, сега вече можем да Ви предложим и всички останали компоненти.

adara

Основни продуктови гами на фирма Victaulic:
– съединителни скоби и фитинги за тръби;
– кранове, клапани и аксесоари;
– КСК устройства и аксесоари;
– спринклери, гъвкави връзки и аксесоари;
– инструменти и машини за обработка на тръби.

Предимства на продуктите на фирма Victaulic:
– гаранция за високо качество на всички продукти;
– над 100 години опит в противопожарните системи;
– документи и сертификати за всички продукти, съобразени с международните противопожарни норми;
– конкурентни цени;
– кратки срокове на доставка.

adara

За повече информация – Адара Инженеринг.

Адара Инженеринг

Дейността на фирма Адара Инженеринг е в три основни направления: помпи и помпени системи; вакуум-помпи и системи; автоматика ниско и средно напрежение. Официален представител е за България на европейския лидер на вакуум-помпи и системи, немската фирма Busch. Вносител, партньор и оторизиран дистрибутор е на световния концерн за водни помпи и помпени системи Grundfos. Специалните помпи са на италианският партньор на фирмата – Argal. Партньор е на френската фирма Schneider Electric.

Прочетете също: