Ефектът Laminam създава екстериорни и интериорни шедьоври

Laminam

Комбинираното използване на повърхности е не само начин за превръщане на творчеството в реалност, но също така представлява цялостен подход, който е красив за гледане, безупречен за използване и добър за околната среда.

Ефектът Laminam позволява на архитектите и проектантите, както и на всеки, който иска да оформи своето собствено пространство, да превърнат творческото си въображение в реалност чрез комбиниране на различни текстурирани ефекти и цветови нюанси или чрез използване на едни и същи покрития в различни дебелини и размери за подход в стил „цялостен външен вид“.

Въпрос на стил и уникалност

Laminam

Благодарение на широката гама от продукти на Laminam, предлагани в най-различни размери и дебелини, всеки може да намери правилната повърхност по предназначение. Не само за вътрешни и външни стени и подови настилки, но също така и за кухненски плотове, плотове за баня, мебели, маси, места за сядане, както и всякакъв вид вертикални или хоризонтални повърхности. Въображението е единствената граница. Безкрайните опции за стил и дизайн експоненциално увеличават творческите възможности за постигане на изискано и персонализирано пространство всеки път. Множеството цветове и повърхностни ефекти позволяват да се постигне баланс на цвета и материала чрез контрасти и хармонии, превръщайки всяко пространство в уникален и индивидуален шедьовър на онзи, който го проектира, живее в него или работи в него. Продуктовите и експлоатационните характеристики, стандартите за качество и устойчивата гъвкавост на гранитогресните плочи Laminam превъзхождат естествените материали, значително надхвърляйки техните ограничения на приложение и производителност. Постоянният стремеж към изследване, усъвършенстване и иновации е основополагащ за философията на Laminam.

Laminam

Винаги първи 

Италианският бранд е и първият производител на керамични плочи в света, който е сертифициран от глобалната и независима организация NSF, занимаваща се с разработването на стандарти за обществено здраве и програми за сертифициране. Това е изключително постижение, което доказва годността на плочите за използване в „хранителната зона“ като повърхности, които са предназначени за директен контакт с храни и производни течности. Сертифицирането от NSF гарантира на потребителите, търговците на дребно и регулаторите, че сертифицираните продукти са строго тествани, за да отговарят на всички стандартни изисквания. Плочите с марка Laminam са тествани от независима трета страна и отговарят на всички приложими северноамерикански регулаторни изисквания по отношение на липсата на тежки метали, лекотата на почистване и устойчивостта на киселинна корозия.

Conforma е оторизиран дистрибутор на Laminam за България и предоставя цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с premium продукти.

Конформа

Конформа е търговска и инженерингова компания, специализирана в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Екипът на компанията разполага с над 15-годишен опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали и предлага технически консултации и оптимизация при избора на подходящия материал, системи за монтаж, доставка и обучения на място. Обхватът на материалите, с които работи Конформа е огромен – HPL плоскости, композитни панели, фиброциментови плоскости, фибробетонови 3D панели (GFRC), широкоформатни ултратънки гранитогресни плочи, фасадни и интериорни облицовъчни клинкерни тухли, екструдирани клинкерни плочи, фасадни алуминиеви ламарини, полимер-композитни панели и много други.

Прочетете също: