pixel

Динамиката на имотния пазар през 2014 г.

imoti

В продължение на три дни специалисти по недвижими имоти от цял свят ще дискутират случващото се в сектора. Конгресът на международната федерация за недвижими имоти – FIABCI, ще се проведе от 20 до 22 май в Люксембург. В него освен множество презентации и дискусии за състоянието на пазара от различни краища на света, ще се проведат и редица уъркшопове и изложби.

Над 1500 експерта от 60 държави ще участват в събитието. Секторът ще бъде представен от специалисти от почти всички сектори съпътстващи пазара като строители, архитектура, дизайн, посредничество, управление на собствеността, инвестиции, управление на проекти и други.

Програмата включва редица дебати, които ще бъдат в рамките на половин ден. Конгресът ще започне с темата Building Humanity, която ще бъде въвеждаща за Конгреса. Възможностите в сектора на недвижимите имоти е друга тема, която ще бъде дискутирана в рамките също на половин ден. Cities & Technology пък има за задача да представи ключовите начини за подобряване системите и бъдещите инструменти за управление на недвижимата собственост.

Панелът Finance & Tax има за цел да представи в детайли регулациите и политиките за прозрачност при търговията с недвижимости, а Architecture & Urban Design ще покаже най-новите тенденции в световната архитектура и визията на града на бъдещето.

Всеки панел ще бъде модериран от известни специалисти в съответния бранш. Специален гост на конференцията ще бъде Джеръми Рифкин – един от най-известните съвременни икономисти. Автор на Третата индустриална революция. Неговата задача ще бъде да покаже връзката между новите технологии и възобновяемите енергийни източници и как това може да бъде в помощ на икономиката и в частност на сектора „недвижими имоти”.

Занг Юе ще говори за градовете и технологиите. Юе е известен с това, че построи за 15 дни 30-етажна сграда. На база на своя опит, той ще очертае тенденциите, които следват в строителния бранш. Юе също така има участие и в изграждането на Sky City One – бъдещата най-висока сграда в света.

Източник: fakti.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: